Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Τριήμερο γεμάτο μουσική, χορό και θέαμα στο Final Four του Champions League

To Final Four του Champions League πλησιάζει και η ΚΑΕ ΑΕΚ φροντίζει να δημιουργήσει ένα τριήμερο που θα συνδυάζει το μπάσκετ με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, ετοιμάζοντας αρκετές εκπλήξεις για τον κόσμο.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν οι Dunking Devils, που αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τα καρφώματά τους. Παράλληλα, ξεχωριστή νότα αναμένεται να δώσουν και οι cheerleaders της Νεπτούνας, που θα βρεθούν στην Αθήνα αποκλειστικά για το μεγάλο event.

Τέλος, πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League οι Onirama θα δώσουν τον δικό τους τόνο στη βραδιά (06/05, 20:30).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην «υπερπαραγωγή» του ΟΑΚΑ από 4-6 Μαϊου οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη…​

Το δημοφιλές ελληνικό ποπ ροκ συγκρότημα ΟΝΙRAMA, οι Dunking Devils και oι Cheerleaders της Νεπτούνας θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό σόου, κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Πιο αναλυτικά: Η ακροβατική ομάδα μπάσκετ από τη Σλοβενία, Dunking Devils, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το υψηλότερο front flip slam dunk και οι πανέμορφες Cheerleaders από τη Λιθουανία αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο που θα δώσει το «παρών» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Το εορταστικό πρόγραμμα θα κλείσει με την εμφάνιση των OΝΙRAMA, πριν από τον Τελικό της Κυριακής (06/05, 20:30).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button