Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ε Εχιναίων – Πελασγιακός: Διπλό τίτλου για τους φιλοξενούμενους! (φωτογραφίες + βίντεο)

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Εχιναίων υποδέχθηκε στο γήπεδο των Ραχών τον Πελασγιακό στο ντέρμπι της ημέρας.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Εχιναίων υποδέχθηκε στο γήπεδο των Ραχών τον Πελασγιακό στο ντέρμπι της ημέρας.

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι ήταν ο Πελασγιακός ο οποίος κέρδισε με ανατροπή 1-2 την Α.Ε Εχιναίων. Σκόρερ των δύο ομάδων ο Λάγιος για τους γηπεδούχος και οι Τσαούσης και Ράπτης για την Πελασγία.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Απόγευμα Κυριακής και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο γήπεδο των Ραχών με την ομάδα της Α.Ε Εχιναίων να υποδέχεται τον Πελασγιακό σε ένα ντέρμπι που δικαίωσε όσους το παρακολούθησαν.

Ένα ντέρμπι γεμάτο σε φάσεις και από τις δύο ομάδες με πολλές «μάχες» στο κέντρο και όχι μόνο…

Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων έδωσαν ηχηρό παρών από νωρίς φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα κυριολεκτικά «κόλαση».

Τα ευτράπελα φυσικά δεν έλειψαν με τον διαιτητή μόλις στο 4΄ να διακόπτει τον αγώνα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η Α.Ε Εχιναίων μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Λάγιο πολύ έξυπνα να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα του Παπακωνσταντίνου με το κεφάλι και με «ψαλιδάκι» να ανοίγει το σκορ στο 16 ΄ κάνοντας το 1-0.

Στο 21΄ ο Μπίκος πέρασε από δεξιά έσπασε τη μπάλα στην περιοχή με πρόθεση να βρει τον Πολύμερο αλλά ο Σκούρας βγήκε και μάζεψε γρήγορα.

Στο 31΄ο Λάγιος από πλάγια θέση προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σκούρα αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

Στο 38΄ο Μάνος πάσαρε πλάγια την μπάλα στον Τσιριγκούλη αυτός μπήκε στην περιοχή σούταρε, ο Χάδος απομάκρυνε αρχικά, η μπάλα όμως έφτασε στον Τσαούση, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 45΄ ο Ράπτης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, μπήκε στη φάση βρήκε την μπάλα με προβολή αλλά αυτή πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χάδου.

Το 1-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα του Κούκλη ανέβασε τον ρυθμό της με την προϋπόθεση να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ αρκετά γρήγορα και στο 46΄το κατάφερε. Ο Μάνος πάσαρε πλάγια τη μπάλα στον Ράπτη, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή σούταρε στην απέναντι πλευρά του Χάδου για το τελικό 1-2.

Αυτή η νίκη του Πελασγιακού ανέβασε την ομάδα των «πρασίνων» μετά από 39 ολόκληρα χρόνια μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button