Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Κόντρα στη Ρεάλ για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ (22:00, Novasports 2) και θα ψάξει δεύτερο σερί διπλό στην Ισπανία, την ώρα που οι Μαδριλένοι θα παίξουν για την... επιβίωσή τους!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ (22:00, Novasports 2) και θα ψάξει δεύτερο σερί διπλό στην Ισπανία, την ώρα που οι Μαδριλένοι θα παίξουν για την… επιβίωσή τους!

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός για 30 λεπτά κόντρα στην Βαλένθια και τελικά έριξε στο… καναβάτσο τους Ισπανούς, που έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για την οκτάδα.

Περίπου ίδιο είναι το σκηνικό και σήμερα: Οι Πειραιώτες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά θέλουν να κυνηγήσουν ακόμα μία νίκη και να ολοκληρώσουν με χαμόγελα την παρουσία τους στην Regular Season.

Αντίθετα, η Ρεάλ, που βρίσκεται στο 18-14, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός οκτάδας.

«Προφανώς και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Καταρχήν κάθε νίκη σε κάνει να είσαι χαρούμενος και να έχεις ένα καλύτερο βράδυ. Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί και σε πονά, με όποιο αντίπαλο και να παίζεις.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και στο τέλος να αξιολογήσουμε τη χρονιά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για όλους μας. Για την ώρα, όμως, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας.

Η Ρεάλ διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. Δεν είναι συνηθισμένη σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς συνήθως εξασφάλιζε μια θέση πολύ νωρίς. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πολύ απαιτητικό», σημείωσε για το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν υπολογίζει σίγουρα στους Κώστα Παπανικολάου, Χασάν Μάρτιν και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άαρον Χάρισον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μίλαν Νέντοβιτς και Ούρος Νίκολιτς.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

20:00 Άλμπα – Βαλένθια
20:00 ΤΣΣΚΑ – Χίμκι
20:00 Ζενίτ – Βιλερμπάν
20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα
22:00 Ρεάλ – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία:

πηγή:SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button