Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, σήμερα Σάββατο επιστροφή στα μεγάλα πρωταθλήματα με πλήρη αγωνιστική δράση. Μια τριάδα σε ένα «Τρίξι» σήμερα μιας και υπάρχουν αρκετές επιλογές. Πάμε παρακάτω να δούμε τα παιχνίδια πιο αναλυτικά.

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 18:30

Την προηγούμενη αγωνιστική πριν την διακοπή η νεοφώτιστη Φαμαλικάο σε ένα παιχνίδι αρκετά περίεργο από πολλές απόψεις πήρε την νίκη απέναντι στην Άβες με 2-3. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα με αποτέλεσμα 8 κίτρινες κάρτες και 2 κόκκινες. Η Φαμαλικάο βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 10 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Η Πάκος απ την άλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό σε 4 αγωνιστικές και συντελεστή τερμάτων 1-8. Η Φαμαλικάο είναι ανώτερη σε ποιότητα από την Πάκος και έχει και ρόστερ πολύ καλό για νεοφώτιστη ομάδα. Είναι πιο αποτελεσματική επιθετικά και επειδή έρχονται παιχνίδια με τους μεγάλους της κατηγορίας  θέλει σίγουρα τους τρεις βαθμούς. Επιλογή το 1Χ & over 1.5 με απόδοση 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 19:00

Ατρόμητος και ΠAOK διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Ο ΠAOK ξεκίνησε με δυο νίκες αλλά εκτός από το φιλικό παιχνίδι με την Σίντ Τρούιντεντ τον Ιούλιο έχει δεχτεί σε όλα παιχνίδια του τέρμα. Ο Ατρόμητος από την άλλη στις Ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενόμενου και δίκαια αποκλείστηκε. Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για τους βαθμούς αλλά και για το πρεστίζ.

Ο  ΠAOK αντικειμενικά είναι πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές από τον Ατρόμητο αλλά δείχνει με τα έως τώρα αποτελέσματα σε όλα τα επίσημα ότι αμυντικά έχει κενά. Το ίδιο συμβαίνει και στην ομαδα του Ατρομήτου. Ο ΠAOK έχει 8/10 g/g σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια και ο Ατρόμητος 6/10, και στην προϊστορία η στατιστική λέει 5/10. Επιλογή το g/g λοιπόν στην αναμέτρηση με απόδοση 2.05.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΝ 21:00

H Ρεν μετά από ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα σκόνταψε στην έδρα της με αντίπαλο την Νίς και έχασε με 1-2. Σήμερα εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την Μπρέστ μια ομάδα σίγουρα στα μέτρα της. Η Μπρέστ με ρεκόρ 1-2-1 και 5 βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά αν θέλει να μαζεύει βαθμούς στην έδρα της. Η Ρέν θέλει να γυρίσει στα καλά αποτελέσματα και με την Μπρέστ έχει την ευκαιρία να το κάνει και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη μίας και η ισοπαλία σε αυτή την φάση δεν είναι τις εξυπηρετεί γιατί θα χάσουν βαθμολογικές θέσεις. Επιλογή στο παιχνίδι το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ

1Χ & over 1.5 (1.75)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

g/g (2.05)

ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΝ

2Χ & over 1.5 (1.90)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 6.80


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button