ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλοι οι Λαμιώτες γήπεδο! “Ξεχωριστή” κίνηση από τη διοίκηση για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο με Παναθηναϊκό

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία, στην Λεωφόρο άφησε… ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία, στην Λεωφόρο άφησε… ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό.

Οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν με 1-0 της Λαμίας που “άντεξε” την πίεση και θα διεκδικήσει στον επαναληπτικό το θαύμα. Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λαμία, στην Λεωφόρο άφησε… ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό. Στόχος η συσπείρωση λίγο πριν το φινάλε. Όλοι στο γήπεδο…

Στόχος η συσπείρωση λίγο πριν το φινάλε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr στο πλαίσιο της γενικότερης συσπείρωσης του συλλόγου, λίγο πριν το καθοριστικό φινάλε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η διοίκηση των “κυανόλευκων” εξετάζει και αναμένεται να προβεί σε μια “ξεχωριστή” κίνηση.

Θα δώσει την δυνατότητα στους Λαμιώτες να μπουν ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τους “πράσινους” την επόμενη Τετάρτη (27/4-18.00). Βάση των ίδιων πληροφοριών ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε συνεργασία με τον πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα και τα άλλα μέλη της διοίκησης, θα ζητήσει άδεια από την διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να επιτραπεί η ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο γήπεδο, κάτι που θεωρείται τυπική διαδικασία.

Την δωρεάν είσοδο στο ματς με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιτρέψει η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία για το ματς της επόμενης Τετάρτης 27/04
Η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, θέλει με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει και να αποζημιώσει όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, παρά την κακοκαιρία στο τελευταίο ματς με τον Ιωνικό και επίσης να δώσει την δυνατότητα και σε άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι πασχίζουν μέσα στον κυκεώνα των ανατιμήσεων και των δυσκολιών της καθημερινότητας να παρακολουθήσουν από κοντά τον ΠΑΣ σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα επόμενα 24ωρα. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους…

Διαβάστε επίσης

Back to top button