Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έχασε το τρίποντο… μέσα από τα χέρια του ο Πελασγιακός!(φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Β' Φθιώτιδας, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Πελασγιακό.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Στο 2-2 έμειναν η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης και ο Πελασγιακός, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Φθιώτιδας.

Το ματς:

Έναν απολαυστικό αγώνα παρακολουθήσαμε στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στην γηπεδούχο Μεγάλη Βρύση και τον φιλοξενούμενο Πελασγιακο και είμαστε εδώ για να σας τα διηγηθούμε όλα…

Τέσσερα γκολ, ανατροπές και πολλά νεύρα.. αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή..

Και οι δύο ομάδες μπήκαν με πάθος να διεκδικήσουν τη νίκη καθώς από τα πρώτα λεπτά η ευκαιρίες εκατέρωθεν ήταν αρκετές.

Σδούκος και Μάκκας όμως είχαν πολλές απαντήσεις στις ευκαιρίες των αντιπάλων.

Στο 17 λεπτό όμως μετά από ατομική προσπάθεια του Σκεμπέ από την δεξιά πλευρά εκτός περιοχής με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μεγάλης Βρύσης, με τον Μάκκα να μην μπορεί να κάνει κάτι στο σουτ του μεσοεπιθετικού της Πελασγίας, ο οποίος έκανε το 0-1.

Η Θύελλα πίεσε για την ισοφάριση στο 24 λεπτό με τον Ασπιώτη να εκμεταλλεύεται λάθος του Σδουκου να πασάρει στον Βασιλάρη, ο οποίος πάνω στην κίνηση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του.

Η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης είχε πολλές ευκαιρίες με στημένες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Η επανάληψη βρήκε τους πράσινους μόλις στο πρώτο λεπτό να διπλασιάζουν τα τέρματα τους μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Σκεμπε πήρε την μπάλα ο Σκαρμουτσος με πλάτη στο τέρμα μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια πασάρε έξω στον Ράπτη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 .

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν όμως άμεση και αποτελεσματική καθώς στο 68 λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα του Πελασγιακού ο Πέπερας με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Η Πελασγία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε και το αποτέλεσμα ήταν στο 85′ μετά από σέντρα του Μπαγινέτα  βρήκε τον Ασπιώτη στην περιοχή και αυτός λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η προσπάθεια και των δύο ομάδων να πάρουν το τρίποντο είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η ένταση του παιχνιδιού με πολλά νεύρα και δυνατές μονομαχίες χωρίς όμως να επηρεάσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Δηλώσεις Αντώνη Ράπτη του Ευαγγέλου:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Μ.ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΟ 2-2 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΕΚΕΙ.ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΦΥΡΟΥΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Τ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Τ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ‘’ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ’’ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΗΘΩΝ.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button