FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι επεμβάσεις του Αντέτζο… «που κλείνουν στόματα»!(pics)

Αρκετοί δεν πίστεψαν στην αρχή στις ικανότητες του Ντάνιελ Αντέτζο, αυτός όμως τους διέψευσε όλους! Δείτε για ποιον λόγο ξεχωρίζει ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός.

Ο φετινός ΠΑΣ Λαμία μπορεί να μην στηρίζεται καθαρά στην αμυντική του λειτουργία, καθώς έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και ο Μάκης Χάβος έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα όπου ξεκάθαρα είναι πιο επιθετική.

Και πάλι όμως φέτος, η Λαμία έχει έναν κεντρικό αμυντικό… πραγματική έκπληξη!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Αντέτζο, τον 29χρονο σέντερ μπακ από τη Νιγηρία, ο οποίος έμαθε την «τέχνη της άμυνας» στην Ιταλία και σε ομάδες όπως τη Reggina, Vicenza και την Salernitana.

Όταν ήρθε ο Αντέτζο στη Λαμία, μία ημέρα πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αρκετοί ήταν αυτή που δεν πίστεψαν στον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή καθώς προερχόταν από μία μέτρια προς κακή χρονιά με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Όμως, χρειάστηκε μόλις δύο αγώνες πρωταθλήματος για να αποδείξει πως η φετινή χρονιά του ανήκει και πως στο κέντρο της άμυνας της Λαμίας οι αντίπαλοι επιθετικοί θα περάσουν δύσκολα…

Ο Νιγηριανός άσσος είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ της Λαμίας, έχοντας τρία γκολ μαζί με τον Χερόνιμο Μπαράλες, ενώ τα γκολ έχουν δώσει συνολικά τέσσερις βαθμούς στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Εκτός αυτού όμως, ο Αντέτζο ξεχωρίζει και για κάτι άλλο. Αυτό που τον έχει ανεβάσει ψηλά και στη λίστα με τους φετινούς στόπερ είναι οι επεμβάσεις του. Ο ποδοσφαριστής του ΠΑΣ έχει σε δέκα παιχνίδια 31 επεμβάσεις και στη λίστα βρίσκεται μέσα στους 6 πρώτους του πρωταθλήματος ξεπερνώτας μάλιστα και σέντερ μπακ όπως ο Ρισβάνης του Ατρομήτου, τον Βούκοβιτς του Ολυμπιακού αλλά και τον Οικονόμου της ΑΕΚ.

photo credits: intime, reporter images

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button