Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις για τον Εργοτέλη

Ρεβάνς για την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου πήραν τα Χανιά τα οποία επικράτησαν με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στις καθυστερήσεις. Νίκη-οξυγόνο για την Δόξα Δράμας, «λευκή» ισοπαλία στην Άρτα.

Ρεβάνς για την ήττα τους στο ματς του πρώτου γύρου πήραν τα Χανιά τα οποία επικράτησαν με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στις καθυστερήσεις. Νίκη-οξυγόνο για την Δόξα Δράμας, «λευκή» ισοπαλία στην Άρτα.

Εργοτέλης – Χανιά 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Χανιά στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη… Έπειτα από ένα πρώτο δεκάλεπτο, όπου το παιχνίδι παιζόταν περισσότερο στο κέντρο τα Χανιά ήταν αυτά, που πατούσαν καλύτερα στο ματς. Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 25΄ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να φτάσει κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Καρλίτος δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε.

Από το σημείο εκείνο και μετά o Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και να γίνει απειλητικός για την εστία του Κουτζαβασίλη. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 34΄ όταν ο τερματοφύλακας των Χανιωτών πρόλαβε τον Μανουσάκη, προτού αυτός γίνει επικίνδυνος για την εστία του. Στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη και για την ακίβεια στο 60΄ ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 1-0, η κεφαλιά όμως του Μαζουλουξή δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Η απάντηση από την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήρθε στο 79΄, με το διαγώνιο σουτ του Καρλίτος να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Κατσιμήτρου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς, θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ο Δημητριάδης στο 92΄ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ωστόσο παρά το γεγονός, ότι στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του σκορερ… εν τούτοις κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ματς.

Δόξα Δράμας – Τρίκαλα 1-0

Τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε αγωνιστικών δίχως νίκη έβαλε η Δόξα Δράμας, η οποία πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 2΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι «μαυραετοί» πατούσαν καλύτερα στο ματς.

Στο 39΄ οι Δραμινοί έφτασαν κοντά στο να κάνουν το 2-0, ο Βάντερσον όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιακουμή, δεν κατάφερε όμως να τον νικήσει. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με την ομάδα της Δράμας να πηγαίνει προηγούμενη στο σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 59΄ οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν το σουτ όμως του Ριζογιάννη δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε.

Η Δόξα από την πλευρά της στο 62΄ έφτασε κοντά στο να κάνει το 2-0, το σουτ όμως του Βάντερσον έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Γιακουμή. Στο 80΄ η ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας είχε νέα καλή στιγμή, για να μπορέσει να ζευγαρώσει τα τέρματα της και παράλληλα να πάρει προβάδισμα ασφαλείας στο σκορ, το σουτ όμως του Μπολάκη αποκρούστηκε από τον Γιακουμή.

Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή 0-0

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button