Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο «κάδρο» και ο Κίνι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Ισπανός μπακ Κίνι είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ολυμπιακού. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #transfernews #Quini #SportsNews #season2023_2024

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Ισπανός μπακ Κίνι είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ολυμπιακού.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα πλησιάζει στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του αμυντικού χαφ, όμως ίσως να μην είναι ο μοναδικός έμπειρος Ισπανός που θα αποκτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος μπακ Κίνι είναι μια περίπτωση που απασχολεί τους Πειραιωτές.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει ο Κορδόν και ακόμα περισσότερο ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αφού τον είχε παίκτη στην Γρανάδα, την τριετία 2018-21. Ο Ισπανός αγωνιζόταν στους Nazaríes από το 2017 και το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 31 εμφανίσεις στη La Liga 2 και μια ασίστ. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ, μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, ενώ έχει παίξει και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button