Μπάσκετ

Ιτούδης: “Αξίζουμε καλύτερο επίπεδο διαιτητών”

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποβλήθηκε από τους διαιτητές στον αγώνα με τη Βαλένθια και στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του, ξέσπασε εναντίον των αποφάσεων της. “Χαστούκι” εισέπραξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Βαλένθια μιας και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών στην Euroleague. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο αρνητικό της βραδιάς για τη ρωσική ομάδα, που είδε τον προπονητή της να αποβάλλεται από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Ιτούδης έσταξε φαρμάκι για την απόφαση των διαιτητών, τονίζοντας ότι τον απέβαλλαν απλά επειδή προέτρεψε την ομάδα του να παίξει καλύτερη άμυνα. Υποστήριξε δε ότι δεν συνέβη κάτι μεμπτό που να δικαιολογεί την αποβολή του ενώ προανήγγειλε επίσημη καταγγελία της ΤΣΣΚΑ στη διοργανώτρια αρχή για τις αποφάσεις της διαιτησίας στο εν λόγω παιχνίδι.

“Είναι καλό που δεν αποβλήθηκα και από εδώ. Πίστευα πως ένας από τους διαιτητές θα μπορούσε να με αποβάλει  από τη συνέντευξη Τύπου. Είναι ακόμα στα αποδυτήρια και δόξα το Θεό είμαι εδώ και μου επιτρέπεται να μιλήσω. Η Βαλένθια είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και κάνει σπουδαία προσπάθεια.

Αλλά εμείς ως ομάδα και οργανισμός αξίζουμε ένα καλύτερο επίπεδο διαιτητών. Αποβλήθηκα επειδή προέτρεψα την ομάδα μου να παίξει καλύτερη άμυνα. Μια φορά συζητήσαμε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και θα στείλουμε επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο των διαιτητών. Δυστυχώς αρχίζω έτσι ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ και κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Βαλένθια, που τη σέβομαι”, τόνισε ο Έλληνας μάνατζερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button