Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Με Φέγενορντ το δεύτερο δυνατό τεστ στην Ολλανδία

Τις καλές εντυπώσεις που άφησε με την Φίτεσε θέλει να επιβεβαιώσει και στο δεύτερο φιλικό η Ένωση.

Τις καλές εντυπώσεις που άφησε με την Φίτεσε θέλει να επιβεβαιώσει και στο δεύτερο φιλικό η Ένωση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (3/7) την Φέγενορντ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, μετά την καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 την περασμένη Τετάρτη, απέναντι στην Φίτεσε. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εικόνα που είχαν στο πρώτο φιλικό, σε ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ.

Το ματς ξεκινάει στις 14.30 ώρα Ελλάδας (COSMOTEsport1) και θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της Φέγενορντ.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα υπάρχει μια σοβαρή απουσία, αυτή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός γκολκίπερ προσβλήθηκε από λοίμωξη και είναι ήδη από την Πέμπτη στην Αθήνα, όπου ακολουθεί θεραπεία με ενδοφλέβια αντιβίωση. Ανήμερα του φιλικού με την Φίτεσε ενσωματώθηκε στην αποστολή και ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά έχει μόλις δύο μέρες προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Άλλη μια επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας είχε χθες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που είδε τον Έλντερ Λόπες να παίρνει μέρος και στις δύο προπονήσεις της Παρασκευής, μετά την απουσία του από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στην διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Πορταριά του Πηλίου.

Προβλήματα υπάρχουν βέβαια κι άλλα για την ΑΕΚ αυτές τις μέρες. Είχε κρούσμα Covid 19 την Πέμπτη, ενώ εκτός προπονήσεων έχουν τεθεί τόσο ο Αλέξανδρος Παρράς, όσο και ο νεαρός δεξιός μπακ Στέφανος Κάτσικας. Μάλιστα ο Κάτσικας έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα, για να εξεταστεί στο δεξί γόνατο, λόγω έντονων ενοχλήσεων που είχε τις τελευταίες μέρες. Ο Παρράς κάνει ατομικό με μυϊκό πρόβλημα. Έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button