FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλα έτοιμα… για το ντέρμπι της Κεντρικής Ελλάδος!(match day)

Ημέρα αγώνα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία… και τι αγώνα! Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σημερινό αγώνα.

Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeauge, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ, μέσα στο «AEL FC Arena».

Το scout report της ΑΕΛ

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση αλλά και την άδικη ήττα από την ΑΕΚ,  για το Κύπελλο Ελλάδος με 2-1 σκορ, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και ανεβασμένο ηθικό.

Τα… της ομάδας!

Εχθές το απόγευμα και μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ο Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει και τον Φακούντο Μπερτόλιο, παρόλο ότι ο Αργεντινός είχε χάσει μερικές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, λόγω ασθένειας.

Από τον Πίτι και τον Τσούκαλο… στον Αντέτζο και τον Επστάιν!(pics)

Εκτός αποστολής όμως, βρίσκεται ο Λαμιώτης μεσοπιθετικός, Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πλευρά, με αποτέλεσμα να είναι εκτός στον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο αλλά έχασε και αρκετές προπονήσεις.

Πιο αναλυτικά η αποστολή έχει μέσα τους εξής:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

6 Abdul Osman
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Mastour Hachim
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία: Οι συναντήσεις της SuperLeague!(pics+vids)

Στο μυαλό του Χάβου…

Η απουσία του Καραγκούνη, θα φέρει όπως όλα δείχνουν και πάλι στα δεξιά της επίθεσης τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος στον αγώνα του Κυπέλλου με την Ένωση έπαιξε ως σέντερ φορ, πρώτη φορά για φέτος.

Τώρα, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα, τότε θα έχουμε στο τέρμα τον Σαράνοφ, δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο, αριστερά τον Βάντερσον και στο κέντρο της άμυνας τον Πλιάτσικα και τον Αντέτζο.

Ο «πασαδόρος» ΠΑΣ Λαμία… και η «κλέφτρα» ΑΕΛ!(pics)

Στο κέντρο του άξονα τώρα, ο Μπλάζιτς και ο Δημούτσος δεν χάνουν με τίποτα την θέση τους, όμως αν τελικά ο Μπερτόλιο δεν μπορέσει να ξεκινήσει βασικός, τότε θα έχουμε ίσως αυτή την αλλαγή. Ο Σκόνδρας ή ο Οσμάν θα πάει δίπλα στον Μπλάζιτς και ο Δημούτσος θα πάει μία θέση πιο μπροστά, σε αυτή του δημιουργικού «δεκαριού».

Στα άκρα της επίθεσης, αριστερά θα είναι ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος έχει πετύχει και 2 γκολ μέχρι στιγμής, ενώ στα δεξιά θα δούμε όπως όλα δείχνουν τον Τάσο Καραμάνο.

Στην κορυφή της επίθεσης για μία ακόμη φορά, θα είναι ο Αργεντινός Χερόνιμο Μπαράλες.

Η αντίπαλη ομάδα…

Από την άλλη τώρα, η ομάδα της ΑΕΛ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα μιας και εκτός αποστολής αναγκαστικά λόγω τιμωρίας έμειναν οι Ζίζιτς και Καρανίκας αλλά και ο Κάσσος λόγω προβλήματος τραυματισμού.

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία: Συγκρίνοντας τα δύο μπάτζετ!(pics)

Όμως, κανονικά στην αποστολή της ομάδας αλλά και πιθανόν στην βασική ενδεκάδα του Τζιανλούκα Φέστα, θα είναι ο Βαγγέλης Μόρας.

Πιο αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ είναι η εξής:

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Μπέρτο, Μόρα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιο.

Η μετάδοση του αγώνα

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία έχει οριστεί για τις 20:30 και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε και μέσω της live πλατφόρμας του LamiaSports το οποίο θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα από τον αγώνα.

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία: Οι τότε… και οι τώρα!

Σε ρόλο αουτσάιντερ ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Πρώτη φορά… με Κομίνη ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Τα παιχνίδια της Λαμίας… στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας!(vids)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button