FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με καλή ψυχολογία… για το θετικό αποτέλεσμα!(match day)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας, με τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε ότι πρέπει να ξέρετε για την σημερινή αναμέτρηση.

Για μία ακόμη Δευτέρα, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να παίξει εκτός έδρας, αυτή την φορά για την 4η αγωνιστική της SuperLeague με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 19:00 (μετάδοση ΕΡΤ).

Απουσίες και επιστροφές

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχοντας ορισμένες απουσίες αλλά καλή ψυχολογία θέλει να παίξει στο Αγρίνιο σήμερα όπως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι (την προηγούμενη αγωνιστική) και να καταφέρει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα.

Οι απουσίες του ΠΑΣ είναι ο τραυματίας Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας τις τελευταίες ημέρες, ο επίσης τραυματίας Ντέιβιντ Άντρονικ ο οποίος είχε ένα θέμα με το δόντι του τις τελευταίες ημέρες, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ελίνι Δημούτσος.

Δείτε εδώ το προφίλ του Παναιτωλικού!

Όμως, στην αποστολή μπήκε τις τελευταίες ημέρες ο αρχηγός της ομάδας και βασικός κεντρικός αμυντικός, Ανέστης Αναστασιάδης. Ο 35χρονος αμυντικός έλαβε μέρος κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και μπήκε ξανά στο αρχικό πλάνο του Χάβου.

Η «κυανόλευκη» αποστολή

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Μάκης Χάβος, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να μένει εκτός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην αποστολή για πρώτη φορά είναι οι Βασίλης Πλιάτσικας αλλά και ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Πιο αναλυτικά:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Σκόνδρας Ιωάννης
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλίατσικας
10 Facundo  Bertoglio
17 Mastour Hachim
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić

9 Barrales Jeronimo
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Η σύγκριση των δύο μπάτζετ

Η αρχική ενδεκάδα

Όπως σας είχαμε αναφέρει και μέσα στην εβδομάδα, ο Μάκης Χάβος έχει δείξει την βασική του ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Πάμε να δούμε και πάλι αναλυτικά το ποιοι είναι πιθανότερο να αγωνιστούν σήμερα.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αποδόσεις του αγώνα

Ο Σραάνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας. Δεξιά του θα έχει τον Βασιλαντωνόπουλο, αριστερά του τον Βάντερσον ενώ στο κέντρο θα είναι ο Αναστασιάδης και ο Αντέτζο.

Πιο μπροστά τους σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Σκόνδρας ενώ δίπλα του σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Μπλάζιτς. Στη θέση πίσω από τον επιθετικό, θα βρίσκεται ο MVP μέχρι στιγμής του ΠΑΣ Λαμία, ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Στα δεξιά, ο Χάβος δοκίμασε τον Τάσο Καραμάνο, ενώ στα αριστερά έβαλε το Ντένις Επστάιν. Στην κορυφή της επίθεσης δεν αλλάζει κάτι, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να παίζει για μία ακόμη φορά στην «αιχμή του δόρατος».

Δείτε την σύγκριση των δύο ομάδων μέσω του Football Manager 2018

Ο αντίπαλος

Από την άλλη τώρα, ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει και τον Μάρκος Πάουλο να μπαίνει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και να θέτει υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Η αποστολή της ομάδας από το Αγρίνιο έχει έως εξής:

Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Μανά, Πάουλο, Μιχάι, Χαντάκιας, Μάζουρεκ, Ντίας, Μαρινάκης, Ουίλιαν, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Έρικσον, Καμαρά, Βασιλούδης, Μπελεβώνης.

Μία πιθανή ενδεκάδα για τον Παναιτωλικό θέλει τους: Κυριακίδη να παίζει κάτω από το τέρμα, τον Μαρινάκη δεξιά, τον Τσοκάνη αριστερά και τους Αργκούς και Μιχάι στο κέντρο της άμυνας.

Πιο μπροστά σε ρόλο «κόφτη» ο Έρικσον ενώ στο κέντρο ίσως δούμε τους Μάζουρεκ και Ντίας. Δεξιά στην επίθεση ο Ουίλιαν, αριστερά ο Μανά και στην επίθεση ο Μοράρ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button