Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Μπρούνο

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν σήμερα τα νεότερα για τον Μπρούνο και τον Σουντανί.

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού στο φινάλε της χρονιάς.

Ο ένας μετά τον άλλο οι «ερυθρόλευκοι» βγαίνουν στα… πιτς και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει σήμερα την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου για την κατάσταση του Μπρούνο και του Σουντανί, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Βόλο.

Όπως γράφει ο Κωστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έχει μικρό κάταγμα στο πόδι και εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες!

Από την πλευρά του, ο Αλγερινός άσος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πρώτο 20λεπτο και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για δύο παίκτες που προστέθηκαν στη λίστα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει εδώ και κάποιες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τους Βαλμπουενά (έχει να παίξει από την 1η Δεκεμβρίου), τον Γκιγέρμε (που παραμένει άγνωστο πότε θα επιτρέψει), τον Ποντένσε (που χθες δεν ήταν ούτε στον πάγκο) και τον Φορτούνη και τον Σισέ που βρίσκονται στο στάδιο της επιστροφής.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button