FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι ελεύθεροι «στόπερ» της αγοράς!(pics)

Και συνεχίζουμε να σκανάρουμε την μεταγραφική αγορά, ψάχνοντας για τους καλύτερους – ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Στόπερ για όλα τα γούστα… ακόμη και για τον ΠΑΣ Λαμία.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες τόσο αυξάνονται και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να «κλείνει» ή να μιλάει με ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, όπως είναι λογικό τα περισσότερα από τα ονόματα που έχουν βγει μέχρι στιγμής είναι ποδοσφαιριστές όπου έχουν αυτοπροταθεί στην ομάδα της Λαμίας και ίσως ουδέποτε να απασχόλησαν, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Εμείς, σαν LamiaSports θα συνεχίσουμε το σκανάρισμα της ελεύθερης αγοράς και αυτή την φορά θα δούμε τους καλύτερους και προσιτούς… ακόμη και για τον ΠΑΣ Λαμία, κεντρικούς αμυντικούς.

Για πάμε να δούμε:

Θα ξεκινήσουμε με ίσως τον ακριβότερο της παρέας, αλλά όχι και απρόσιτο, τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Γνωστός από τις συμμετοχές του σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πλέον είναι ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με το transfermarkt η ποδοσφαιρική του αξία είναι κάπου στα 1,25 εκατ. €.

Συμμετοχές στις ομάδες του:

 

Και περνάμε σε έναν ακόμη γνωστό μας, τον Ζερόμ Γκιοατά.

Έπειτα από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και ακόμη δεν έχει βρει την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ποδοσφαιριστής με μικρή εμπειρία λόγω ηλικίας, αλλά ξέρει τη SuperLeauge και σίγουρα θα αποτελούσε μία καλή επιλογή.

Η ποδοσφαιρική του αξία αυτή την στιγμή είναι οι 750χιλ. €.

Οι συμμετοχές του:

 

Ένας από τους πιο έμπειρους της παρέας, είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Μέιρα.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την νορβηγική Βαλερένγκα και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η τιμή του είναι στα 650χιλ. €.

Οι συμμετοχές του:

 

Εμπειρία και τρομερές παραστάσεις έχει και ο επόμενος της λίστας, ο οποίος είναι ο Εσαΐντ Μπελκαλέμ.

Ο 29χρονος διεθνής με την Αλγερία στόπερ, έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από την Καμπίλιε και από τότε δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Η τιμή του σύμφωνα με το transfermarkt, είναι κάπου στις 600χιλ. €.

Οι συμμετοχές του:

 

Δικό μας παιδί, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και τον επόμενο στόπερ της λίστας, τον Ζοάο Γκιγιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, έχει σημειώσει 97 συμμετοχές με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, άρα πάνω κάτω γνωρίζει ποια είναι η ελληνική νοοτροπία στο ποδόσφαιρο. Η τιμή του ανέρχεται στις 550χιλ. €.

Οι συμμετοχές του ανά ομάδα:

 

Γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι και ο έκτος της λίστας μας και αυτός είναι ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκεθ.

Ο 28χρονος στόπερ από τη Βενεζουέλα, έχει περάσει με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία από τον Παναθηναϊκό, όμως θα μπορούσε να βοηθήσει μία ομάδα όπως η Λαμία, με τη δύναμή του και την μαχητικότητά του. Η τιμή του είναι στα 500χιλ. €.

Οι συμμετοχές του ανά ομάδα:

 

Ο επόμενος της λίστας, μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτης του δικού μας Γιάννη Σκόνδρα στη Χάμιλτον της Σκωτίας και αυτός είναι ο Γιώργος Σαρρής.

Παίκτης με αρκετή εμπειρία, ο 29χρονος στόπερ έχει περάσει από ομάδες όπως ο Εργοτέλης, η Χάμιλτον, η ΑΕΚ και η Καϊσέρισπορ. Η τιμή είναι στα 400χιλ €.

Οι συμμετοχές του ανά ομάδα:

 

Και περνάμε στον μοναδικό Γάλλο της παρέας μας, τον Τέντι Μεζάγκ.

Ο Μεζάγκ, είναι ένας 28χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος έχει κάνει καριέρα κυρίως στη βελγική Μουσκρόν, αλλά έχει παίξει και σε Γαλλία, Αγγλία και Ρουμανία. Η τιμή του είναι στα 450χιλ.€.

Οι συμμετοχές ανά ομάδα:

 

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει περάσει από τη SuperLeague και βρίσκεται στη λίστα μας, είναι ο Αρμένιος Γκαέλ Αντονιάν.

Ο 23χρονος Αρμένιος ποδοσφαιριστής, έχει γεννηθεί στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της Ligue 1. Εννοείται βέβαια πως έχει παίξει και στη SuperLeague με τη φανέλα της Βέροιας. Η τιμή του είναι στα 250χιλ.€

Οι συμμετοχές του ανά ομάδα:

 

Και ολοκληρώνουμε τη λίστα μας, με έναν ακόμη Έλληνα ο οποίος είχε «ξενιτευτεί» τον τελευταίο χρόνο και αυτός είναι ο Χρήστος Ιντζίδης.

Ο Ιντζίδης έχει περάσει από αρκετές μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αλλά τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Αυστραλία με την Σάουθ Μέλμπουρν. Η τιμή του είναι στα 250χιλ. €.

Οι συμμετοχές του ανά ομάδα:

 

Να τονίσουμε τώρα, κάπου εδώ, πως όλες αυτές οι λίστες που φτιάχνουμε ανά καιρούς δεν αποτελούν ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ προς μία επαγγελματική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΣ Λαμία. Απλά και όμορφα, εμείς εξετάζουμε αυτούς που αυτή την χρονική στιγμή είναι ελεύθεροι και σας τους παρουσιάζουμε.

Καλή σας χρονιά.

Ελεύθεροι και ωραίοι! Επιθετικοί για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button