Στοίχημα

Euro 2020: Τρεις επιλογές και ένα ντέρμπι

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #προγνωστικά #In2Sports #στοίχημα

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #προγνωστικά #In2Sports #στοίχημα

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Η Σουηδία, με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Ισακ και σκόρερ (77’) τον Φόρσμπεγκ από το σημείο του πέναλτι, νίκησε 1-0 τη Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη μπροστά σε 30.500 θεατές, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά έστω και ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες την πρόκριση στους «16».

Η Κροατία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Τσεχία για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έδωσαν τελευταία (1 νίκη, 3 ισοπαλίες), έμεινε επίσης αήττητη στο δεύτερο αγώνα που δίνει σε κορυφαία διοργάνωση αλλά το τελικό 1-1 με την Τσεχία δεν ικανοποίησε τους Κροάτες.

Το 100ό ιστορικό ραντεβού σε επίσημο ματς, μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας, στο Γουέμπλεϊ, δεν ανέδειξε νικητή για την 2η αγωνιστική του Δ΄ομίλου της τελικής φάσης του Euro 2020.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το τελικό 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο άσπονδων «εχθρών» σε κορυφαία διοργάνωση δεν ξεκαθάρισε τίποτα για τη μετέπειτα πορεία τους.

Η Αγγλία με το βαθμό έφτασε τους τέσσερις και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16», ενώ η Σκωτία με τον πρώτο της βαθμό εξακολουθεί να ελπίζει, αρκεί να νικήσει τη «Χρβάτσκα» στην τελευταία αγωνιστική.

Τρια παιχνίδια σήμερα, τα δύο ντέρμπι. Στις 22:00 Ισπανία-Πολωνία, στις 16:00 Oυγγαρία-Γαλλία και στις 19:00 το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Πορτογαλία-Γερμανία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button