Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον του Μελισανίδη για τη «Γκρουπάμα Αρένα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα play off του Champions League, αφίχθη στη Βουδαπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/8).

Με δεδομένο ότι το ματς άρχιζε στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα), ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη «Γκρουπάμα Αρένα», το γήπεδο που φιλοξένησε το ματς.

Άλλωστε, ο «Τίγρης» συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Dimand, Δημήτρη Ανδριόπουλο, και τον αναπληρωτή διευθυντή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ», Χρήστο Παπαδημητρίου. Εκεί, στην έδρα της Φερεντσβάρος, φρόντισαν να έλθουν σε επαφή με όλους όσοι «τρέχουν» το γήπεδο στη διάρκεια ημέρα αγώνα και πήραν όσες πληροφορίες μπορούσαν για την εύρυθμη λειτουργία του.

Μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθώς η αγωνία του Μελισσανίδη για το βραδινό ματς ήταν έκδηλη, όμως η «Αγιά Σοφιά» δεν φεύγει… λεπτό από το μυαλό του.

Και παρότι απέχει αρκετά από την ολοκλήρωση, η άμεση επαφή με ένα γήπεδο που αποπερατώθηκε το 2014, ανήμερα της λειτουργίας του για αναμέτρηση Champions League, δηλαδή στο υψηλότερο δυνατό σημείο ετοιμότητας, ήταν μια ευκαιρία για αποκομιδή πολύτιμων εμπειριών.

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Όσο συνεχίζονται οι επιτυχίες, τόσο αυξάνεται η «δίψα» του κόσμου της ΑΕΚ να δει την ομάδα από κοντά. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη κινητικότητα στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας, που πλέον έσπασε το φράγμα των 12.000.

Η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League δίνει νέα ώθηση και φέρνει αρκετό κόσμο στα γραφεία του ΟΑΚΑ, όπου πωλούνται τα διαρκείας. Ήδη η διάθεση των εισιτηρίων είχε πάρει παράταση έως την προσεχή Δευτέρα, 27 Αυγούστου.

Όμως η ρεβάνς της Τρίτης (28/8) σημαίνει ότι τα γραφεία αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα με την παρουσία εκπροσώπων της UEFA, μέχρι την Τετάρτη (29/8).

Οι σκέψεις που γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ είναι να δοθεί νέα παράταση, αφού ολοκληρωθούν τα play off και ξεκαθαρίσει η πρόκριση. Οι ημερομηνίες είναι ευνοϊκές, καθώς την επόμενη Πέμπτη θα υπάρχει πλήρης και αναλυτική εικόνα των εισιτηρίων που έχουν πουληθεί, ενώ την ίδια ημέρα (30/8) θα γίνει κι η κλήρωση των ομίλων του Champions League.

πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button