Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Χορταστικό» ματς στο Lala Stadium!

Μετά από ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι , που είχε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, Θύελλα και Ένωση, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα.

Μετά από ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι , που είχε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, Θύελλα και Ένωση, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι  έχασαν τους 3 βαθμούς λίγο πριν τη λήξη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με δυο πανέμορφα τέρματα, που θα τα ζήλευαν και σε ανώτερες κατηγορίες, αφού είχαν κάνει δώρο τα δύο τέρματα στους φιλοξενούμενους.

Φάσεις-γκολ:

Οι παίκτες της Ένωσης απείλησαν με κεφαλιά του Τσώλη στο 10΄, με κεφαλιά που έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Στο 18΄λάθος μαρκαρίσματα και αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, ήρθε ο Σακάι από δεξιά να βγάλει την πάσα στον Λαμπαδιάρη και αυτός με εύστοχο σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 22΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ, έξω από την περιοχή του Γρίβα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 30΄μοια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Αμούντζια από κοντά, να σουτάρει όμως χλιαρά πάνω στον Γρίβα.

Και ενώ το παιχνίδι πήγαινε στη λήξη του ημιχρόνου, στο 44΄ένα γύρισμα της μπάλας του Βλάχου στον τερματοφύλακά του, έγινε το λάθος από τον αιφνιδιασμένο νεαρό τερματοφύλακα και με αυτό το αυτογκόλ πήραν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι  με 1-2.

Στο Β΄μέρος το παιχνίδι και πάλι ήταν πολύ καλό με τους γηπεδούχους όμως να είναι εκείνοι να δημιουργούν ευκαιρίες.

Έτσι στο 55΄και πάλι ο Αμούντζιας θα χάσει σπουδαία ευκαιρία να σημειώσει τέρμα, όταν από ευνοϊκή θέση στόπαρε τη μπάλα, μετά την ωραία σέντρα του Γαλανού, αλλά το σουτ έφυγε απελπιστικά άουτ. Στο 60΄ γυριστή κεφαλιά του Ντζιαβίδα, ο Αμούντζιας και πάλι δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά .

Στο 62΄οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το δυνατό φάουλ του Ρίζου, αλλά ο τερματοφύλακας της Ροδωνιάς, έπεσε όμορφα στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 70΄οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο νεοεισελθών Κωνσταντακόπουλος εκτέλεσε ωραία το κόρνερ και η κεφαλιά το Ντζιαβίδα πέρασε σύριζα από το δεξί κάθετο του Γρίβα. Ο Μεμαϊντίνης στο 75΄εκτέλεσε απευθείας φάουλ , αλλά ο Γρίβας πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στον 88΄όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση, όταν ο Κωνσταντακόπουλος με εντυπωσιακή ενέργεια και μέσα στην περιοχή  από δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλό του και από πλάγια θέση, με ένα συρτό τεχνικό σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Γρίβα κάνοντας το τελικό 2-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αναγνώστου Κ και των βοηθών του Γρέσσου Μαν. και ΒλάχουΕυάγγ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

”ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.): Τριανταφύλλου, Μεμαϊντίνης(80΄Κρέτσης), Βλάχος, Κόκκοτας(32΄Γεωργαλής), Κατσακιώρης Ν., Κατσακιώρης Χ., Μονάντερος, Γαλανός(76΄Κωνσταντακόπουλος), Αμούντζιας(80΄Πολύζος Ρ.), Καλαντζής(80΄(Λαμπροθανάσης), Ντζιαβίδας Γιάννης

ΕΝΩΣΗ 2010(Πιτσίκας Δ.): Γρίβας, Μπογιαντζής, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τζάθας, Αρβανίτης, Σακάι, Μπογιαντζής, Λαμπαδιάρης(66΄Τσιφτσής), Σκούρας(74΄Δεληγιάννης Τ.), Τσώλης

Διαβάστε επίσης

Back to top button