Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Τελειώνει από την Κύμη ο Χόρτον

Ο Κρις Χόρτον δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Κύμης κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό της Κανήθου και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Εύβοιας.

Η Κύμη προετοιμάστηκε για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, όμως την τελευταία στιγμή ο Ισίδωρος Κουτσός είχε να διαχειριστεί ένα σημαντικό θέμα. Κι αυτό γιατί λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα ο Κρις Χόρτον ανακοίνωσε στο σταφ πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, παρά το γεγονός ότι είχε προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες.

Η στάση του αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στα ενδότερα της ομάδας, με την διοίκηση της Κύμης να του δίνει υποχρεωτική άδεια για τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Εύβοιας. Ο Ισίδωρος Κουτσός αναμένεται να αρχίσει άμεσα το σαφάρι για τον αντικαταστάτη του, με τον Χόρτον να… πληρώνει τη στάση του λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στους Ροδίτες.

Αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή του Βάιντας Καρινιάουσκας δεν θα είναι και η τελευταία για την Κύμη, η οποία πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Κανήθου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button