Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούγιας εναντίον Βαρούχα και σουβλακοφάγων!

Kούγιας: «Με τους Βαρούχες και τους σουβλακοφάγους θα είμαστε η μόνη χώρα που θα ξεφτιλίσουμε και το VAR».

Kούγιας: «Με τους Βαρούχες και τους σουβλακοφάγους θα είμαστε η μόνη χώρα που θα ξεφτιλίσουμε και το VAR».

Προσωπική επίθεση στον Παναγιώτη Βαρούχα έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΛ ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην τοποθέτησή του:

Παρακολουθώ αυτόν τον ψευτόμαγκα της διαιτησίας τον Βαρούχα με τις ατάκες καφενείου του Κολωνακίου, με τις οποίες γελάνε μόνο οι φλώροι, να υποστηρίζει ότι το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας ήταν πέναλτι.

Βεβαίως το κάνει για να υποστηρίξει τον γιο του αδελφικού του φίλου Παπαπέτρου, που ανήκει στον Σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών όπως και ο εντιμότατος πατέρας του, ο οποίος δόξασε την διαιτησία, όπως και την απόλυτη εντιμότητα στο επιχειρείν.

Τον Βαρούχα τον προκαλώ να δει τον εαυτό του, για το τι είπε πέρυσι για το πέναλτι που έγινε στον Βαγγέλη Μόρα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Εκείνο που δεν ξέρουν όλοι και αντιμετωπίζουν τον Βαρούχα με σεβασμό είναι ότι μέχρι 37 χρονών έκανε τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα στην τεράστια ομάδα της Αθηναίδας Κυψέλης και διαιτητική καριέρα έκανε μετά τα 40 και είναι ζήτημα αν έπαιξε διαιτητής (αν θυμάμαι καλά) σε 3 παιχνίδια στην Α’ Εθνική.

Τώρα πως καταφέρνει και είναι ισόβιος Πρόεδρος των διαιτητών της Αθήνας, εκεί από όπου έχουν ανδρωθεί όλα τα μεγάλα φρούτα της διαιτησίας από την εποχή της βασιλείας των Μητροπουλαίων μέχρι και σήμερα.

Όλοι αυτοί που διέπρεψαν σε όλες τις παράγκες από την εποχή του Θωμά Μητρόπουλου και μετά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Εγώ ευτυχώς τους γνωρίζω όλους απ’ έξω κι ανακατωτά.

Ό,τι και να λέει ο Βαρούχας ουδόλως με απασχολεί και θα περιμένω την επόμενη κρίση του σε αντίστοιχη φάση με διαιτητή, που δεν θα είναι από την Αθήνα, για τον ξεφτιλίσω και πάλι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button