Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Μιχαήλ τα έβαζε… ο Κολιούκος τα έβγαζε!

Ο Παρνασσός Αμφίκλειας με πρωταγωνιστές τους Μιχαήλ και Κολιούκο, ανάγκασε την Α.Ε Μαλεσίνας στην πρώτη της ισοπαλία για το 2024.

Ο Παρνασσός Αμφίκλειας με πρωταγωνιστές τους Μιχαήλ και Κολιούκο, ανάγκασε την Α.Ε Μαλεσίνας στην πρώτη της ισοπαλία για το 2024.

Ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο έγινε στην Αμφίκλεια σήμερα, καθώς ο τοπικός Παρνασσός υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Μαλεσίνας.

Τελικό αποτέλεσμα 3-3 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη όμως μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Για τους γηπεδούχους, πρωταγωνιστές ήταν ο Μιχαήλ ο οποίος σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του αλλά και ο τερματοφύλακας Κολιούκος ο οποίος έδωσε αρκετές φορές την εστία του από την πολύ επικίνδυνη και ποιοτική Μαλεσίνα. Πάνω από 15 επεμβάσεις για τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9΄ο Μιχαήλ για τον Παρνασσό, ενώ στο 22΄η Μαλεσίνα απαντά με τον Κ. Νικολόπουλο. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Μιχαήλ για τους γηπεδούχους σκοράρει δίνοντας εκ νέου προβάδισμα αλλά ο Καράι στο 39΄ ήρθε για να πετύχει το 2-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 69΄ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος έγραψε για ακόμη μία φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ δίνοντας προβάδισμα στη Μαλεσίνα για πρώτη φορά στο ματς, αλλά στο 95΄ο Μιχαήλ είπε την τελευταία του κουβέντα κάνοντας το τελικό 3-3.

Αυτή η ισοπαλία φέρνει τη Μαλεσίνα στη 2η θέση με 47 βαθμούς ενώ ο Οπούντιος ανέβηκε στην 1η θέση με 48.

Διαβάστε επίσης

Back to top button