Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Και τελικά μένει στον Πανιώνιο!

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απέρριψε πρόταση του ΠΑΣ Λαμία, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κυανέρυθρους». «Τελειώνει» και του Παπαγεωργίου.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μανιάτη με τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με την «SportDay» ο 32χρονος μέσος ο οποίος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» Νίκο Ζαμάνη έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πλέον σειρά παίρνει η ανανέωση του συμβολαίου του Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος εδώ και περίπου ένα μήνα βρισκόταν στο περίμενε καθώς οι ιθύνοντες του Πανιωνίου βρισκόντουσαν σε συζητήσεις με τον Ολιβιέ Μπουμάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο ο Καμερουνέζος δεν τα βρήκε με την διοίκηση, κάτι που είχε σαν συνέπεια ο Πανιώνιος να κάνει πρόταση για μονοετές συμβόλαιο στον 32χρονο δεξιό μπακ, που απάντησε θετικά και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές οι οποίες αναμένεται να μπουν την Παρασκευή (28/6).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button