Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Σήμερα κόντρα στον ΚΣ Γέφυρας ο Έσπερος Λαμίας!

Για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών ο Έσπερος Λαμίας θα παίξει σήμερα κόντρα στον ΚΣ Γέφυρας.

Σήμερα Κυριακή 03  Μαρτίου 2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΣ ΓΕΦΥΡΑ Θεσσαλονίκης.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι το επερχόμενο παιχνίδι της αγωνιστικής, με την ομάδα από την  Θεσσαλονίκη.

Απέναντι μας θα βρούμε μία πολύ καλή ομάδα, με τους ίδιους στόχους με εμάς αλλά και πιο επικίνδυνη μετά την αλλαγή του προπονητή της. Σχεδόν πάντα , η αλλαγή φέρνει κάτι πιο άγνωστο αγωνιστικό πλάνο και πιθανότατα  επί πλέον κίνητρο στους παίκτες της ομάδας τους.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι  χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ,καθώς ο ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Θεσ/κης, έρχεται στην Λαμία επιδιώκοντας την νίκη και μόνον την νίκη.

Από πλευράς μας ως Έσπερος Λαμίας, αφού αναλύθηκαν τα λάθη του προηγούμενου παιχνιδιού και ιδιαίτερα η ολιγωρία συγκέντρωσης, του πρώτου δεκαλέπτου στον Φίλιππο Βέροιας, σκοπός μας είναι η απόλυτη συγκέντρωση και ψυχραιμία των αγωνιστικών αποφάσεων και στα 40΄ αγωνιστικά λεπτά του συγκεκριμένου  αγώνα. Δεν συγχωρούνται σε αυτό το παιχνίδι λάθη ‘’αφέλειας’’.

Στην διαδρομή μας ως νεοφώτιστη ομάδα στην Β΄ Εθνική κατηγορία, έχουμε μέχρι σήμερα ,εντός και εκτός παρκέ , την συμπαράσταση  όλων των ανιδιοτελών φιλάθλων  και φορέων της πόλης μας.

Όμως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Θεσσαλονίκης , θα επιθυμούσαμε να προγραμματίσουν τον πολύτιμο χρόνο τους  και να παρευρεθούν όλοι στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Η παρουσία και το διαρκές  χειροκρότημά τους,  θάναι  η ιδανική συνθήκη να ξεπεράσουν οι παίκτες μας τις δεδομένες δυσκολίες και το ιδιαίτερο άγχος της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button