ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο, στις 19:30.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο, στις 19:30.

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Λεβαδειακό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος καλείται ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος σήμερα στις 19:30 θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει όλους τους υπολογίσιμους ποδοσφαιριστές εκτός του Κρίστοφερ Νούνιες και έχει τη δυνατότητα να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Ποια θα είναι αυτή όμως; Πάμε να την προσεγγίσουμε…

Στο τέρμα θα δούμε τον Κοσέλεφ, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα έχουμε τον Σιμόν, τον Τζανετόπουλο, τον Παπαδόπουλο και τον Σίντκλεϊ.

Στο κέντρο, θα δούμε τους Στάνκο και τον Τζανδάρη ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα δούμε ή τον Σλίβκα ή τον Τσιλούλη με τον Λιθουανό να έχει και παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα, οπότε μπορεί να προτιμηθεί να περάσει ως αλλαγή.

Στα άκρα θα δούμε τον Μαρτίνεθ δεξιά και τον Τσιλούλη αριστερά αν δεν παίξει ως δεύτερος φορ, όπου σε αυτή την περίπτωση αριστερά θα αγωνιστεί βασικός ο Αμαράλ. Στην κορυφή θα είναι ο Καρλίτος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button