Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Ο El Maestro θα βρει τον τρόπο!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλησπέρα, εχθές η Αργεντινή και οι Αμερικάνες επιβεβαίωσαν τα σημεία μας. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο σημαντικές αναμετρήσεις από το MLS, με τον αγώνα Καμερούν-Γκάνα για το Africa Cup Of Nations και με τον τελευταίο προημιτελικό του Copa America ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού.

COPA AFRICA 2019 : KΑΜΕΡΟΥΝ-ΓΚΑΝΑ 20:00

Το Καμερούν ξεκίνησε με νίκη σε αυτό το τουρνουά αντιμετωπίζοντας μια από τις αδύναμες ομάδες του 6ου ομίλου την Γουινέα. Η Γκάνα βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στο σκορ με το Μπενίν μόλις στο 2΄ ισοφάρισε όμως γρήγορα στο 9΄με το Αγιού. Πολύ δυνατή αναμέτρηση για τον 6ο όμιλο σήμερα. Και οι δυο ομάδες θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα για να βρεθούν κοντά στην πρόκριση. 

Διαβάστε εδώ τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

COPA AMERICA 2019 : ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ 22:00

Η Ουρουγουάη βήμα βήμα φτάνει εκεί που έχει θέσει ως στόχο απ την αρχή του τουρνουά, τον μεγάλο τελικό στις 7 Ιουλίου. Οι παίχτες του El Maestro ακολουθούν προς το παρόν πιστά τις οδηγίες του και με μια νίκη σήμερα θα βρεθούν στον ημιτελικό απέναντι στην Χιλή.  Το Περού σίγουρα δεν αξίζει σαν ομαδα μια τόσο βαριά ήττα αλλά οι παίχτες του Ρικάρντο Καρέκα δεν έκαναν και κάτι ουσιαστικό μέσα στο γήπεδο. Σήμερα αντιμετωπιζουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και αν δεν προσέξουν θα έχουν δύσκολο βράδυ. 

Διαβάστε εδώ τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

MLS ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ 23:00

Η Μινεσότα μετά την επιτυχημένη πορεία μέχρι στιγμής στο κύπελλο συνεχίζει σήμερα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στο κύπελλο με δυο στις δυο προκρίσεις επί του Κάνσας στους 32 και του Χιούστον στους 16 έχει φτάσει στα προημιτελικά του θεσμού. Σήμερα αντιμετωπιζει μια αδύναμη έως τώρα ομαδα στο MLS το Σινσινάτι.  Η ομαδα του Σινσινάτι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο έχασε και στον τελευταίο αγώνα για το MLS από του Γκαλαξυ με 2-0. Βρίσκεται στην τελευταία θεση της  βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε 17 αγώνες δέχεται πολλά γκολ, 35 έως τώρα και έχει σκοράρει 14. 

Διαβάστε εδώ τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

MLS NΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 02:00

H Nέα Υόρκη πέρασε με δυο νίκες την φάση των 32 και των 16 για το κύπελλο και σήμερα αντιμετωπίζει την Φιλαδέλφεια. Οι Νεουορκέζοι βρίσκονται στην 11η θεση σε 14 αγώνες με 23 βαθμούς.  Η Φιλαδέλφεια βρίσκεται στην 2η θεση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό και δεμένο σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αμφίρροπη αναμέτρηση απόψε στο Yankee Stadium της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε δυο πολύ δεμένες ομάδες σε όλες τις γραμμές. 

Διαβάστε εδώ τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα από το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button