Uncategorized

Ανατροπή και νίκη για Τσέλσι

Η Τσέλσι έχοντας τον Εντέν Αζάρ σε εξαιρετική μέρα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε  πίσω στο σκορ από τέρμα του Γκέιλ, έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 3-1 της Νιούκαστλ στο Στάμφορντ Μπριτζ και μείωσε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι, έχοντας και αγώνα περισσότερο.

Πολύ σκληρή για να “πεθάνει”.  Τέτοια δείχνει η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, που δεν μοιάζει διατεθειμένη να παρατήσει τη μάχη του τίτλου από τόσο νωρίς.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι το τέρμα του Γκέιλ στο 12ο λεπτό της έβαλε δύσκολα, βρήκε τον τρόπο, με έναν Εντέν Αζάρ σεληνιασμένο, να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει στους 32 βαθμούς,πιάνοντας στη δεύτερη θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο).

Το σάλπισμα της αντεπίθεσης για το σύνολο του Κόντε έδωσε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός με ωραίο σουτ στο 21′, γράφοντας το 1-1. Η Νιούκαστλ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και δέχθηκε και δεύτερο γκολ από κεφαλιά του Άλβαρο Μοράτα στο 33′, με αποτέλεσμα η ανατροπή να ολοκληρωθεί πριν καν λήξει το ημίχρονο.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Αζάρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74′, κάνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button