ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Στην παράταση… «καθάρισε» και τη Δόξα ο Έσπερος Λαμίας!

Έχοντας πάθος και ψυχή αλλά και καθαρό μυαλό την ώρα που χρειάστηκε ο Έσπερος Λαμίας για να κερδίσει τη Δόξα Λευκάδας.

Έχοντας πάθος και ψυχή αλλά και καθαρό μυαλό την ώρα που χρειάστηκε ο Έσπερος Λαμίας για να κερδίσει τη Δόξα Λευκάδας.

Το ρεπορτάζ του StereaBasket.gr:

Ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας είχε ψυχή, πάθος, καθαρό μυαλό στην παράταση, καταφέρνοντας να πάρει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν κερδίζοντας εκτός έδρας την ισχυρή και με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους, Δόξα Λευκάδας, με σκορ 84-94!

Ένας αγώνας που πέρασε από…σαράντα κύματα, που ο Έσπερος έδειχνε να το ελέγχει, για να δεχθεί το τρίποντο στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας που έφερε τον αγώνα στα ίσια, για να φτάσουν οι παίκτες του Σοφογιάννη στον έξτρα χρόνο σε μια μεγάλης σημασίας νίκη με τελικό σκορ 84-94!

Πολύ καλός ο Έσπερος στο ξεκίνημα του αγώνα, προηγήθηκε με 15-22 στο 10′ ενώ διατηρώντας το προβάδισμα σε όλο το β’ 10λεπτο έκλεισε το ημίχρονο στους +4 πόντους (35-39).

Η ομάδα του Σοφογιάννη εξακολούθησε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και το σκορ φτάνοντας στο τέλος του ματς στο +3 με το σκορ στο 72-75. Στην τελευταία επίθεση οι γηπεδούχοι με τρίποντο στα 3” για τη λήξη ισοφάρισαν σε 75-75, με τον αγώνα να πηγαίνει στην παράταση!

Παρά την ισοφάριση στο τέλος, ο Έσπερος δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 84-94 επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό του για να πάρει ένα από τα πιο σημαντικά ροζ φύλλα αγώνος της χρονιάς!

Διαιτητές: Καρακάσης-Γεράνιος-Μακρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-22, 35-39, 51-55, 75-75 (καν. διάρκεια), 84-94 (παράταση-τελ. αποτέλεσμα).

Διαβάστε επίσης

Back to top button