Uncategorized

Ντέρμπι… στην πρεμιέρα!

Στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ, θα διεξαχθεί απόψε το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Superfoods.

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον περυσινό τελευταίο τελικό, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα τους να δίνει το πρώτο ντέρμπι στην έδρα της μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που δεν υπολογίζει σίγουρα στη βοήθεια του Μπράιαν Ρόμπερτς και πιθανότατα του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πρόβλημα στο γόνατο, δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο να αγωνιστεί, εν όψει και της έναρξης της Ευρωλίγκας. Ο Σφαιρόπουλος θα στηριχτεί στον ελληνικό κορμό, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο γήπεδο όπου κατέκτησε το 35ο του πρωτάθλημα με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πέραν της απουσίας του Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις μετά την απώλεια του πατέρα του. Ο Καταλανός προπονητής θα βασιστεί στην αθλητικότητα της ομάδας του και είναι πολύ πιθανό να δούμε σχήματα ακόμη και με τρεις φόργουορντ. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ματ Λοτζέσκι, που μετά από μια τετραετία στον Ολυμπιακό επιστρέφει σαν αντίπαλος και μάλιστα συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods τίθενται για δεύτερη φορά από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος (1992/93) αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Α1. Μάλιστα και η προηγούμενη ήταν στο ΣΕΦ κεκλεισμένων των θυρών, με τον Ολυμπιακό να νικά 55-45 στο δεύτερο λιγότερο παραγωγικό ντέρμπι της ιστορίας μετά τον τελευταίο τελικό του 1995 (45-44).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Αναστόπουλος και Τζαφλέρης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button