Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Στην τελική ευθεία

Λίγα και καλά τα φιλικά παιχνίδια της Δευτέρας, όμως οι επιλογές υπάρχουν στα τρία βραδινά ματς στις ομάδες που προετοιμάζονται για το Euro 2024 και όχι μόνο.

Λίγα και καλά τα φιλικά παιχνίδια της Δευτέρας, όμως οι επιλογές υπάρχουν στα τρία βραδινά ματς στις ομάδες που προετοιμάζονται για το Euro 2024 και όχι μόνο.

Τσεχία – Β. Μακεδονία (19.00)

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Τσεχία λίγο πριν την έναρξη του Euro και διέσυρε την Μάλτα με 7-1 στο προηγούμενο φιλικό της παιχνίδι. Σίγουρα στο τουρνουά έχει να αντιμετωπίσει δυνατότερα εμπόδια, όπως η Πορτογαλία, η Γεωργία και η Τουρκία, αλλά έχει την εμπειρία και την ομάδα να διεκδικήσει τις πιθανότητες της. Αφού σήμερα παίξει το τελευταίο της φιλικό κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία.

Από νωρίς πίσω στο σκορ η Β. Μακεδονία στην Κροατία και δεν απέφυγε την ήττα με 3-0. Δεν είναι από τις ομάδες, που θα δώσουν το παρών στο Euro της Γερμανίας και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου. Μια ανταγωνιστική εμφάνιση είναι ο στόχος της σήμερα στο πολύ δύσκολο φιλικό με την Τσεχία εκτός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία για μια ακόμη νίκη έχει σήμερα η Τσεχία και στοιχηματικά μπορεί το 1 & Over 1.5 στο 1.85 της Stoiximan.

Μακροχρόνια στοιχήματα: Νικητής Euro 2024

Πολωνία – Τουρκία (21.45)

Θετικά δείγματα για την Πολωνία λίγο πριν την συμμετοχή της στο Euro, καθώς στο προηγούμενο φιλικό της παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής κέρδισε την Ουκρανία με 3-1. Στόχος της αυτή την φορά να κάνει το βήμα παραπάνω σε ένα σημαντικό τουρνουά και αρχικά να ξεπεράσει χωρίς κάποιον τραυματισμό και απρόοπτο το σημερινό τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Τουρκία.

Θετικό δείγμα τηρουμένων των αναλογιών για την Τουρκία στο προηγούμενο φιλικό της παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία, μένοντας το ισόπαλο 0-0. Εξάλλου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ικανών ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές και μπαίνει σε λίγες ημέρες στο Euro με αρκετές προσδοκίες. Νέο δυνατό φιλικό σήμερα για την ομάδα του Μοντέλα, αντιμετωπίζοντας την Πολωνία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες του Euro και το ματς είναι αρκετά ισορροπημένο. Καθόλου μακρινό το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο 3.25 από το Pamestoixima.

Μακροχρόνια στοιχήματα: Πρώτος Σκόρερ Euro 2024

Ολλανδία – Ισλανδία (21.45)

Ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο για την Ολλανδία απέναντι στον Καναδά και έφτασε εν τέλει σε ένα άνετο νικηφόρο 4-0. Εμφανίσεις που χρειάζεται εξάλλου για να μπει με καλή ώθηση στο Euro και θέλει αυτή την φορά να πετύχει το κάτι παραπάνω. Ευκαιρία για τους «οράνιε» να βρουν μια νέα φιλική νίκη σήμερα, όντας το φαβορί στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ισλανδία.

Μπορεί να μην προκρίθηκε στο Euro 2024 η Ισλανδία, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε στο να πετύχει μια σπουδαία φιλική νίκη μέσα στην Αγγλία με 1-0. Ανάλογες νίκες της δίνουν αυτοπεποίθηση για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις, αφού ψάχνει εδώ και καιρό την αγωνιστική της ταυτότητα. Νέο φιλικό τεστ με μεγάλη αντίπαλο απόψε, αφού βρίσκει απέναντι της την Ολλανδία εκτός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αρκετές λύσεις στην Ολλανδία επιθετικά και όχι μόνο, οπότε με λίγη τύχη μπορεί να φτάσει στο 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.60 στην Bet365.

Προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2024 στη Γερμανία, από εδώ θα δίνουμε καθημερινά προγνωστικά EURO 2024 σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης

Διαβάστε επίσης

Back to top button