Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέες απαιτήσεις από Βιγιαφάνιες, κλεισμένος ο Σαβιέρ

Προς ώρας δεν υπάρχει οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Βιγιαφάνιες, με τον παίκτη να έχει απαιτήσεις για τα επιμέρους μπόνους. «Κλεισμένος» ο Σαβιέρ για το «τριφύλλι».

Εξακολουθεί να καθυστερεί η οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, αφού ο παίκτης εμφανίζει νέες απαιτήσεις σχετικά με το συμβόλαιο του.

Ο Παναθηναϊκός, αποδέχθηκε το αίτημα για μπόνους μεταγραφής, αλλά και εκείνο για το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει ο παίκτης, αλλά ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει και επιπλέον απαιτήσεις σχετικά με τα ομαδικά και ατομικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία στα επιμέρους θέματα, με την υπόθεση πάντως να αναμένεται να κλείσει μέχρι την Κυριακή για να προχωρήσει η άφιξη του στην Ελλάδα που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη βδομάδα.

Από την άλλη, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Σαβιέρ, αφού ο παίκτης είναι κλεισμένος. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα φτάσει στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με το τριφύλλι.

Πηγή: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button