Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview στης 4ης αγωνιστικής(1η ημέρα)

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 16:00 NS2

Στην Λιβαδειά ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, όπου ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη και θέλει να αφήσει πίσω του το 1-1 με τον Πλατανιά και να διεκδικήσει ένα σημαντικό τρίποντο.

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά τον Νίκο Καθάριο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Κώστας Μανωλάς, Στέλιος Βασιλείου, Δημήτρης Μαχαίρας, Σαχίρ Μπελγκαζουανί και Σουμπίνιο.

Από την άλλη η Ξάνθη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που απέσπασε από τον Ολυμπιακό (1-1) και θα παλέψει να συνεχίσει με ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Εκτός έμειναν οι Τριάδης και Λάζαρος Ορφανίδης και τη θέση τους πήραν οι Σιλλά και Πέτρος Ορφανίδης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Επασί, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μεντί, Καψάσκης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Νιάς, Νουάκουο, Γιακουμάκης, Λεονάρντο, Γιουσούφ, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα, Καθάριος.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης,Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε, Λουσέρο, Μεχία, Ρότσε, Ορφανίδης Π., Μπρίτο,Κάστρο, Γέντρισεκ.
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 18:15 NS2

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεχάσουν το αποτέλεσμα της Δευτέρας και την λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα και έτσι θα αγωνιστούν για τη νίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τους Κάρλος Σαμπράνο και Αντελίνο Βιεϊρίνια, μαζί με τους Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο που είχαν παίξει και στη Ριζούπολη.

Ενώ, ο Παναιτωλικός που γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης είναι προετοιμασμένος να δείξει το καλό του πρόσωπο για να φτάσει σε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου. Εκτός έμειναν οι Βλαντ Μοράρ και Γιώργος Μύγας που παραμένουν τραυματίες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Λημνιός.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μασουρέκ, Ρόσα, Κλέζιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 20:30 NS1

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πρώτη γκέλα στη διοργάνωση με την Ξάνθη, όπου έμειναν στο 1-1, επιθυμούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ενώ, ο Αστέρας θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση και συγκεντρωμένη για να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό από την αναμέτρηση για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία στο πρώτο ματς του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο.

Ο προπονητής του Αστέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα από τον τραυματισμό του Σελίν, αφού ο Μαρτίν Τόνσο, που αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες, δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και έμεινε -φυσιολογικά- εκτός.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Μαντιντά, Ισνάλντο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Ολυμπιακός: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button