Γνώμες

Από τον Βορρά μέχρι το Νότο η επιστροφή στη Super Leauge

*Καλησπέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες της στήλης!!

* Σε αυτό το δεύτερο ραντεβού μας έχουμε να σχολιάσουμε του ημιτελικούς του Champions League, την άνοδο του ΟΦΗ και του Άρη στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο συνεταιρισμός για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.

* Λέω να ξεκινήσουμε με τους ημιτελικούς του  Champions League και μετά να πιάσουμε τα δικά μας….

* Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν: Χθες είδαμε και τον δεύτερο αγώνα της σειρά του συγκεκριμένου ζευγαριού με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η ομάδα που πήρε στο τέλος την πρόκριση στον τελικό.

Τρίτος διαδοχικός τελικός για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης η οποία έφτασε εως εδώ αρκετά δύσκολα και με αρκετή δόση τύχης. Στα παιχνίδια με την Μπάγερν  με βάση τις ευκαιρίες που έκαναν οι Γερμανοί και σε αρκετές περιπτώσεις με την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη είναι σίγουρο πως θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο με τον τρόπο που αποκλείστηκαν από την φετινή διοργάνωση, καθώς και στα δύο παιχνίδια η ομάδα τους έδειχνε να είναι  σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όμως αυτή είναι και  η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου….

*Ρόμα- Λίβερπουλ: Μπορεί  στην αρχή  της σεζόν να μην περίμενε κανένας την παρουσία τους στους ημιτελικούς αλλά στο πρώτο παιχνίδι στο Λίβερπουλ και οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν σκορ και θέαμα που δύσκολα βλέπουμε.

Μία Λίβερπουλ η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ο εγγυητής του σασπένς σε όλους του αγώνες που δίνει σε Αγγλία και Ευρώπη και ο αγώνας της περασμένης Τρίτης το επιβεβαιώνει 100%. Μία πραγματική ματσάρα που στο τέλος του αγώνα ένιωθες γεμάτος απ’όλα όσα είχες δει. Εντάξει,  αν ήσουν οπαδός της Λίβερπουλ ίσως και να τα είχες και λίγο με την ομάδα σου που έδωσε την ευκαιρία στην Ρόμα να ελπίζει σε έναν δεύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα στον σημερινό επαναληπτικό στην Ρώμη…

Σε λίγες ώρες θα μάθουμε και τον δεύτερο φιναλίστ του φετινού Champions Leauge….

* Πάμε όμως να γυρίσουμε και στα δικά μας….

* Θα ξεκινήσω  με την επιστροφή του Άρη και του ΟΦΗ στα σαλόνια της Super League.

Είναι δύο ιστορικές ομάδες που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκαν αρκετά στις μικρότερες κατηγορίες.  Επιτέλους επέστρεψαν εκεί που ανήκουν πραγματικά!!

Ελπίζω και οι δύο να έμαθαν από τα λάθη που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια και να μην ξαναδούμε αυτές τις ιστορικές ομάδες στις χαμηλές κατηγορίες γιατί πραγματικά το πρωτάθλημα της χρειάζεται.

* Τέλος θα ήθελα να σας γράψω και δύο λόγια  για την προσπάθεια που γίνεται από την Super League να σώσει τον Παναθηναϊκός από έναν πιθανό υποβιβασμό.

Ο Παναθηναϊκός  δεν χρειάζεται την Super League για να σωθεί…. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα…..

Θα ήταν καλό η  Super League  να κρατά τις ίδιες αποστάσεις σε τέτοια θέματα απ΄ολες τις ομάδες και να μην ξεχωρίζει.

Παράδειγμα είναι ο υποβιβασμός του Ηρακλή! Αν τότε η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης γλίτωνε τον υποβιβασμό σήμερα δεν θα έλεγα όχι σε μια πιθανή αλλαγή του κανονισμού.

Σήμερα όμως λέω πως μια πιθανή αλλαγή του κανονισμού θα είναι άδικη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ηρακλής!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button